Založ si blog

Ach, tie ženské kritéria na priateľa

„Zo života:

Jana, 23 rokov:

Môžete mi, páni z mužského magazínu, poradiť, kde nájdem nejakého normálneho chlapa???

Veľmi radi. Normálneho chlapa nájdeš takmer všade. Takže to, že si takého ešte nenašla, bude zrejme spočívať v tom, že si takého vlastne nehľadala. Môj osobný názor je, že sa tu zjavne nestretáva dopyt s ponukou, čo je častý problém pri hľadaní svojej polovičky.

Vzhľadom na to, že si vo svojej otázke dosť nekonkrétna a nedefinovala si, ako si toho normálneho chlapa predstavuješ, urobím to za teba. Normálny chlap bude zrejme v tvojom ponímaní niekto s nasledovnými charakteristikami: dobre vyzerajúci; vysoký, ale zase nie basketbalista; štíhly, ale nie chudý; inteligentný; vtipný, ale nie šašo; trochu starší, ale pod 30; dobre zarábajúci; ambiciózny a ctižiadostivý, ale nevenujúci všetok svoj čas v práci; v posteli Rocco Siffredi, ale mimo vzťahu totálny asexuál; tolerantný, ale aj dominantný; aby mal pekný vlastný dom, drahé auto a sexi pilotky na tvári, navyše rodinne založený, zároveň nezávislý a trochu rebel; pije len málo, ale keď si predsa len vypije, je zábavný, nie oplzlý a trápny. Jednoducho, taký zábavný kulturista-intelektuál.

S radosťou ti oznamujeme, že taký chlap nielenže nie je normálny, ale ani neexistuje. Ak by ale existoval, jeho požiadavky na potenciálnu partnerku by boli asi takéto:

dobre vyzerajúca s peknou postavou a dlhými vlasmi; starajúca sa o seba, no zároveň nie tráviaca všetok čas na kozmetike, v soláriu a kaderníctve; trochu mladšia, ale zase nie tínedžerka; mentálne na úrovni s dobrým rozhľadom, zase ale nie inteligentná natoľko, aby zatienila muža; vie variť a ovláda domáce práce, tieto vykonáva iba v tangáčoch; v posteli primerane zvrhlá a perverzná, mierne submisívna, zároveň iniciatívna; má vlastný vkus v obliekaní, nie veľmi výstredný, no zároveň dostatočne sexi; vyzná sa v umení, no neotravuje s tým každého naokolo; má zaujímavé zamestnanie, no práca nie je jej priorita; nie je hysterická, urážlivá a nemá problémy s matkou.

Takže, Jana, spĺňaš všetky tieto kritériá? No vidíš..“

Báseň – Kamenné srdce

22.01.2013

Srdce je chladné ako kameň,vyschol aj posledný lásky prameň.Ubolené, zničené a vytrhnuté tebou,a hodené do klietky plnej levov. Zíva prázdnotou a prázdnym chce byť,utekať pred tebou alebo sa skryť.Slobodné lietať a hľadieť na svet,mať čistú myseľ a na perách smiech. Prechádzať sa ulicou za rannej hmly,a končiť pod rúškom začínajúcej tmy.Mať hlavu v oblakoch a [...]

Báseň – Neobyčajná noc

15.01.2013

Z čierneho mraku vonku prší,a moja izba samotou srší.Noc zvíťazila nad dňom opäť, sviečka horí a ja už mám obeť. Myseľ moja ešte otrávená jedom,a dievča chutí sladkým medom.Na pleci čierny havran sedí,a biela holubica v klietke nehybne leží. Zrazu ťahá zobák za miskou vody,vo vzduchu cíti vôňu slobody.Rozprestiera silné krídla,no v šere noci zrazu zmizla. Letí [...]

„Šteklivá“ fotka – základ zblíženia v 21. storočí?

07.01.2013

Väčšina z nás sa niekým už zoznámila cez internet. Je to taký fenomén 21. storočia. Ako aj v reálnom živote tak aj v tom virtuálnom je bohužiaľ rozhodujúci výzor, preto všetko sa točí okolo fotiek. Ak budete mať príťažlivé fotky budete vyhľadávaný, inak len ťažko niekoho upútate. Tu narážam na zaujímavý paradox dnešnej doby, akú stratégiu si zvolila [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

felipeboretti

Tento blog je o vzťahoch, láske a medziľudskej komunikácii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 8317x
Priemerná čítanosť článkov: 2079x

Autor blogu

Kategórie